header-floriade header-podvecery header-nadrazi header-cestami proměn  |  FB YouTube stažený soubor en

V důsledku špatného technického stavu administrativní budovy ČOV včetně zastaralého vybavení laboratoří a celkově nevyhovujícího zázemí pro pracovníky ČOV rozhodlo město o zařazení rekonstrukce administrativní budovy ČOV do plánu rozpočtu města pro rok 2018. ČOV v Přešticích je v majetku města Přeštice a provozuje ji ČEVAK a.s. Administrativní budova slouží k administrativně laboratorní činnosti provozovatele ČOV.
Firma RoadfinBuilding s.r.o., která vyhrála výběrové řízení, provedla rekonstrukci budovy, která spočívala ve vyčištění skeletu, vybudování nových rozvodů všech inženýrských sítí včetně elektronického zabezpečení signalizace, v instalaci zatepleného obvodového pláště i zateplení střechy. Nové jsou také interiéry včetně vybavení laboratoří.
Celý objekt je přestavěný tak, aby splňoval přísné hygienické normy. Oddělil se tzv. špinavý a čistý provoz, laboratoře jsou nově v jednom bloku a pro klienty se zjednodušila orientace a přístup do objektu. Nový je i bezbariérový vstup do budovy.

  • Realizace proměny: červenec 2018 – únor 2019
  • Iniciátor proměny: město Přeštice
  • Investor: město Přeštice
  • Realizační firma: ROADFIN BUILDING s.r.o.
  • Autor (autoři) fotografií: Ing. Milan Havlíček, Ing.arch. Soňa Stunová

Webová stránka proměny město Přeštice

Na mapě zobrazeno 0 proměn
Proměny 2023
Proměny 2022
Proměny 2021
Proměny 2020
Proměny 2019
Proměny 2018
Proměny 2017
Proměny 2016
Proměny 2015

Plánování trasy